Typisch Italiaanse streekproducten en authentieke specialiteiten uit Calabrië

  • Ben je op zoek naar typisch Italiaanse streekproducten an andere authentieke specialiteiten uit zuid Italië (Calabrië)?
  • Ben je verliefd op de Italiaanse keuken en wil je unieke streekproducten in huis halen?
  • Of wil je een vleugje nostalgie terughalen van je vakantie in Italië door middel van kwaliteitsproducten?

Typisch Italiaanse streekproducten uit Calabrië

Op onze website vind je een selectie van typisch Italiaanse streekproducten van hoge kwaliteit uit de landstreek Calabrië. De producenten uit de regio zijn door ons op persoonlijke basis geselecteerd. Zij bieden een ruime selectie van producten en specialiteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extravergine olijfolie, wijn, salami, pecorino kaas, paddenstoelen, en nog veel meer. Veel van deze producten worden op biologische wijze gecultiveerd en geproduceerd.

Wie ooit op vakantie is geweest in Calabrië weet dat er in die regio talloze typisch Italiaanse streekproducten verkrijgbaar zijn van een hoge kwaliteit. Het is niet ongewoon, dat je daar later nog vaker aan terug denkt. Nu kun je die smaken via onze site ook bij jou in huis halen. Maar ook als je daar nog nooit bent geweest, maar de Italiaanse keuken wel kunt waarderen, zullen de producten hier je vast niet teleur stellen.

Neem eens een kijkje onder de productcategorieën en je vind vast en zeker iets, dat je als geschenk weg kunt geven, of wat je zelf kunt gebruiken om familie, vrienden en kennissen te verrassen. Of gewoon om jezelf eens een keertje te verwennen.

Prodotti Tipici Calabresi - TuttoCalabrese - Made in Calabria

Kun je iets niet vinden?

En voor het geval er typisch Italiaanse streekproducten uit Calabrië zijn, die je niet op onze pagina’s vindt, dan kun je ons altijd nog een vraag stellen. We houden niet alle producten op voorraad, maar kunnen je wel vertellen of we snel aan een product kunnen komen. En ook als een product niet bij één van onze leveranciers direct verkrijgbaar is, kunnen we via al onze contacten in de regio meestal toch aan die producten komen. Dat kan dan wel iets langer duren, omdat we dan met een nieuwe leverancier contact moeten maken.

Pin It on Pinterest