Ambachtelijke Pasta del Golfo van Fior di Farina

Ambachtelijke Pasta del Golfo van Fior di Farina

Ambachtelijke pasta productie De pasticceria Fior di Farina is een bedrijf dat in 2015 is opgericht. Het is gevestigd in Vallefiorita, een klein dorpje in de heuvels van Calabrië, net op het punt waar Italië het smalst is, tussen de Golf van Squillace en de Golf van...
Biologische extravergine olijfolie van Tenute Librandi Pasquale

Biologische extravergine olijfolie van Tenute Librandi Pasquale

Er waren eens 27000 olijfbomen, Pasquale Librandi, en het Calabrese land… Het agrarisch bedrijf “Librandi” werd in de jaren zestig van de vorige eeuw opgericht door Pasquale Librandi. Deze zette hiermee een eeuwenlange traditie van olijvenkwekers voort. De huidige...
Honing gemaakt met passie door Societa Agricola Ursino

Honing gemaakt met passie door Societa Agricola Ursino

Passie van jongs af aan voor honing en bijen In de buurtschap “Costa degli Aranci” (sinaasappelkust) bij Catanzaro wordt door drie broers en een zus heerlijke honing gemaakt met passie en toewijding. Zij zijn alle vier advocaat van beroep en maken de honing puur uit...

Zoete cakes en Calabrische koekjes van Fraietta Srl

Heerlijke cakes en Calabrische koekjes uit een klein familiebedrijf In Badolato (CZ) is er een klein familiebedrijf dat cakes en Calabrische koekjes produceert. Bij de productie van deze frollini (koekjes) en pannetoni * (typische Italiaanse kerstcakes) gebruikt het...
Wijnen en Passito van Feudo dei Sanseverino

Wijnen en Passito van Feudo dei Sanseverino

Een klein familiebedrijf maakt heerlijke wijnen en passito “Feudo dei Sanseverino” is een kleine wijnmakerij gevestigd in Saracena. Hier zijn in 1998 de broers Roberto en Maurizio Bisconte aan dit project begonnen. In 2001 produceerden ze hun eerste...

Pin It on Pinterest