Koolzuurhoudende frisdranken van Spadafora Srl

Meer dan 70 jaar ervaring met het bottelen van koolzuurhoudende frisdranken

Voordat er internet en smartphones waren, was er een wens om een glimlach te delen en de mogelijkheid om samen te zijn, eventueel met een koolzuurhoudend koffiedrankje in je hand. Spadafora srl is al meer dan 70 jaar actief in de bottelindustrie van koolzuurhoudende frisdranken. Het bedrijf werd opgericht in 1945, toen Raffaele Spadafora met de activiteiten in Salerno begon. Daarna keerde hij al snel terug naar zijn thuisstad, Cosenza, in Calabrië. Hiermee begon hij een bedrijf dat nu een bekende naam in Calabrië is. In 1979 heeft Pietro Spadafora een radicale verandering in de bedrijfsactiviteiten in gang gezet. Het bedrijf begon toen verschillende nieuwe soorten eigen producten te maken. Het produceert deze ook voor derden.

Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid van een relatief klein bedrijf naar een gevestigde industriële entiteit. Het bedrijf wordt nu geleid door de kleinzoon van de oprichter, Raffaele Spadafora junior. Hij wordt hierin bijgestaan door zijn zus Elvira, die zich met de boekhouding bezig houdt. De ervaring van Raffaele komt voort uit jaren van samenwerking met zijn vader en grootvader in het familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in een nieuwe fabriek net ten zuiden van Cosenza, in het industriële gebied van Mangone in Piano Lago.

Koolzuurhoudende frisdranken van Spadafora productiehal

Een goed gecoördineerd en gecontroleerd productieproces

Het productieproces van de koolzuurhoudende frisdranken van Spadafora voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hiermee kan het bedrijf zijn positie behouden op een concurrerende markt. En het streven daarbij is ook om de authenticiteit van de producten te garanderen. Het bedrijf selecteert zijn grondstoffen nauwlettend en controleert voortdurend het afgewerkte product. Deze kenmerken hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Een grote verscheidenheid aan producten

Het bedrijf produceert meerdere koolzuurhoudende frisdranken. Zo kun je onder meer genieten van een koffie drankje genaamd Frizz Coffee en een op zoethout gebaseerd drankje dat Liquir Frizz genoemd werd. Frizz Coffee is een van de belangrijkste regionale producten op de markt. Het wordt gemaakt met koffie voor infusie en geroosterd volgens de beste zuidelijke tradities, waaraan suiker, karamel en kooldioxide toegevoegd worden. Andere producten die door Spadafora worden verkocht zijn bijvoorbeeld koolzuurhoudende frisdranken met Bergamot, Cedro, Arancia Rossa (rode sinaasappels) en ijsthee met citroen- of perziksmaak.

Aranciata Rossa

 

 

Pin It on Pinterest