Onze leveranciers

Kleine producenten met kwaliteitsproducten uit Calabrië

Op onze leverancierspagina’s kun je kennis maken met de door ons persoonlijk geselecteerde producenten met kwaliteitsproducten uit Calabrië. Één of enkele van hen zullen je vast interesseren. Al deze producenten bevinden zich in de regio Calabrië, in het uiterste zuiden van Italië. De meesten van hen zijn kleine producenten. Sommigen zijn al wel iets groter, maar wat hen bindt, is dat ze allemaal producten van hoge kwaliteit maken. En de meeste van hun  producten worden nog op traditionele ambachtelijke wijze en volgens oude recepten gemaakt. Bovendien kennen we alle producenten persoonlijk, sommigen van hen zelfs al tientallen jaren.

Maar waarom Calabrië?

Het is niet alleen omdat wij al vele jaren in de regio komen en er vele vrienden hebben dat we hun producten uit Calabrië op onze website willen verkopen. Integendeel. De regio is een zonovergoten streek, waarin vele gewassen uitstekend gedijen. En omdat de streek nog weinig geïndustrialiseerd en gemechaniseerd is, vind je hier vrijwel geen massaproductie, maar wel een agrarische sector waar de boeren nog iedere centimeter van hun grond kennen, en al hun dieren met groot respect behandelen. En dat proef je terug in de producten, die onze producenten maken.

Het is een ook streek, waar de commercie nog geen vat op heeft gekregen. Daarom zijn de producten uit deze streek vaak nog niet erg bekend in de wereld. Maar daar gaan we met deze site dus een beetje verandering in aanbrengen. We zijn er van overtuigd, dat, als je eenmaal de producten uit het zonnige Calabrië hebt geproefd, je daar graag nog meer van wil ontdekken. Wacht dus niet, maar kijk wie onze producenten zijn, en bestel de uiterst smaakvolle producten uit een nog grotendeels onontdekte streek in het zuidelijkste punt van het vasteland van Italië. Buon appetito.

Calabrië

Pin It on Pinterest